Nové jablečné marokánky

černý rybíz a mák

Nové jablečné marokánky Akční výrobek

Představuji Vám hned dvě letní novinky a to Jablečné marokánky s černým rybízem a Jablečné marokánky s mákem a sušenými švestkami. Rozšířily naši řadu jablečných marokánek. Jablečné marokánky s černým rybízem jsou spojením jablka a vyzrálého černého rybízu. Výsledkem je nakyslá chuť marokánek po černém rybízu. Za mě perfektní. Druhé marokánky jsou spojením jablka, modrého máku a sušených švestke. Ty chutnají jak tradiční jídlo lokše s mákem a povidly. Kdo miluje českou klasiku mák s povidly, tak si trouvnu říct, že na nich bude ujíždět.

Jablečné marokánky jsou 100% jen z ovoce bez přidaného cukru. Jablko obsahuje pektin a vlákninu a díky těmto vlastnostem z něj vznikne kompaktní hmota, která drží tvar i chuť. Přirozený cukr fruktoza, který ovoce obsahuje, tělo dobře odbourává. Pokud k marokánkám přidáme např. jogurt, což jsou bílkoviny, fruktoza se odbourá rychleji.