200g | Cena: | 99 Kč | momentálně není skladem |
Broskve blančírované sušené, broskve ČR, cukr - limitovaná edice
Letos byla velká úroda broskví, tak jsme je také usušili. Jsou nesířené. Při jejich úpravě jsme použili blančírování cukernou vodou. Chuťově nejsou výrazné, ale pokud máte rádi ranní kaše - ovesné, pohankové, tak zde určitě vyzkoušejte přidat sušené broskve a polít javorovým sirupem nebo medem.
Sušené broskve a ryngle od českého pěstitele na Váš stůl. Ryngle jsme sušili již v loňském roce a setkaly se s velkým úspěchem. Broskve jsme dělali i s úpravou blančírování cukernou vodou pro lepší vzhled i chuť. Jsou rovněž vynikající a mile Vás překvapí i svou barvou
Vločky
Mléko
Jablko
Skořice
Broskve sušené
Jogurt
Müsli Domácí dobroty Maroko
Skleničky od našich džemů se dají použít na takovéto dobré snídaňové nebo svačinové dezerty.
1. Dáme si vařit vločky do mléka a přidáme k nim nakrájené čerstvé jablko. Stačí vařit 10 minut a kaše je hotová. Ochutíme ji mletou skořicí.
2. Než kaši dovaříme, připravíme si skleničky. Na dno dáme sušené ovoce. V tomto receptu jsem použila sušené broskve. Na ně dáme vrstvu uvařené kaše.
3. Kaši pokapeme javorovým sirupem. Na něj vrstvíme lžíci bílého jogurtu a na něj lžíci müsli Maroko Domácí dobroty. Nakonec můžeme přidat vlašský ořech nebo plátek čerstvého jablka.