Produkty, které je možné vložit do košíku máme skladem.
Sady Bílé Podolí u Čáslavi
Ručně peckované a krájené broskve
Nesířené a nepřislazované
Broskve sušené, broskve ČR - limitovaná edice
Výrobce Domácí dobroty s.r.o., Ostašov 50, 67552
Trvanlivost 12-18 měsíců
Letos byla velká úroda broskví, tak jsme je také usušili. Jsou nesířené. Broskve ručně loupeme, pak se dají na síta a pomale se dva dny suší. Sušené broskve tak zůstanou světlé a nespečou se. Broskve před sušením neupravujeme a po usušení také ne. Jejich chuť závisí na odrůdě broskví a na stupni zralosti. Broskve nakupujeme ze sadů Bílé Podolí, kde se většina těchto broskví zpracovává na dětskou výživu. Jsou tedy bez zbytečných postřiků a hnojiv. Sušené broskve je dobré použít do různých dezertů, skleniček nebo na dozdobení.
Vločky
Mléko
Jablko
Skořice
Broskve sušené
Jogurt
Müsli Domácí dobroty Maroko
Skleničky od našich džemů se dají použít na takovéto dobré snídaňové nebo svačinové dezerty.
1. Dáme si vařit vločky do mléka a přidáme k nim nakrájené čerstvé jablko. Stačí vařit 10 minut a kaše je hotová. Ochutíme ji mletou skořicí.
2. Než kaši dovaříme, připravíme si skleničky. Na dno dáme sušené ovoce. V tomto receptu jsem použila sušené broskve. Na ně dáme vrstvu uvařené kaše.
3. Kaši pokapeme javorovým sirupem. Na něj vrstvíme lžíci bílého jogurtu a na něj lžíci müsli Maroko Domácí dobroty. Nakonec můžeme přidat vlašský ořech nebo plátek čerstvého jablka.