Rynglová povidla? Proč ne? Ryngle jsme letos nejen sušili a zpracovávali na džem, ale vyrobili jsme z nich i povidla. Vaří se stejně jako ze švestek pomale dva dny v měděném...
Originálně zabalená švestková povidla. Vařila jsem je 2 dny na mírném ohni a výsledek můžete sami ochutnat.
Složení: Švestky ČR, na 100g povidel bylo použito 20g cukru
Obsah...
Je to lepší než nutela. Spojením švestkového základu, který vaříme na povidla, doplněním cukru a kakaa vznikla úžasně dobrá švestkoláda. Chuť kakaa je výrazná, ale poctivý...
Že se nedají uvařit povidla z třešní? Ale dají. My jsme je již jednou vařili a v letošním roce vzhledem k dobré úrodě třešní, jsme je navařili znovu. Pravda je s nimi dost...
Pravá švestková povidla vyrábíme tradičním způsobem, pouze ze švestek z české sklizně s přídavkem cukru. Švestky vaříme i s peckami v kotli pomalu dva dny. Následně se hmota...
Jablečná povidla jsou další variantou našich povidel. Jsou uvařena pouze z jablek a nejsou doslazena. Lze je použít do buchet, koláčů, na frgále nebo jen na lívance. Spolu s...
Hrušková povidla jsou uvařená z přezrálých hrušek. Hrušky se vaří, až se úplně odpaří voda. Nepřidáváme do nich žádný cukr ani konzervanty. Jsou tak vhodná i pro diabetiky a...
Všechny džemy jsme sami vyrobili ze sezonního vyzrálého ovoce. Do džemů jsme použili minimum cukru a pektinu. Naše džemy vynikají svojí chutí, barvou a konzistencí. V tašce...
Džem ze zelených rynglí vynikne svojí sladkou chutí. Má tmavou nazlátlou barvu a hodí se především do moučníků nebo na palačinky. Džem je vyroben z vypeckovaných zelených...
Náš jahodový džem je vyrobený ze samých jahod a vařený vždy jen v sezoně. Díky tomu má plnou chuť i barvu. Při vaření dohlížíme na kvalitu ovoce i správný postup, aby výsledek...
Ananasový džem jsme vyrobili z kostiček přezrálého ananasu. Je lehce sladký a kousky ananasu v něm občas zkousnete, což je příjemné. Hodí se do dezertů.
Složení (na 100g...
Třešňový extra džem máme v naší nabídce nově. Je vyroben z krásných přezrálých třešní, takže jeho barva je téměř černá. Třešně jsme vypeckovali a přepasírovali, džem tedy...