Švestky sušené
Kód: 3_22_6625 3_22_6624 3_22_6623 Zvolte variantu


Detailní popis produktu
Švestky mají vyšší obsah minerálních látek než jablka. Obsahují hodně draslíku, fosforu, dále vápník, hořčík a železo, vitamíny skupiny B a vitamín C. Látky obsažené ve švestkách mají příznivý vliv na naše celkové zdraví - kosti, vlasy, psychiku, zuby, střeva, krvetvorbu, látkovou výměnu, cholesterol. Působí velmi dobře na zácpu a problémy se střevy. Je dobré je konzumovat při revmatismu, dně, ledvinových a jaterních chorobách a při chorobách krevního oběhu.

NAPOMÁHAJÍ PŘI ZÁCPĚ
Obsahují sorbitol. Pravidelná konzumace švestek může pomoci ke správné činnosti střev bez zácpy.

NAPOMÁHAJÍ PŘEDCHÁZET ŘÍDNUTÍ KOSTÍ
Sušené švestky, které jsou přírodními antioxidanty, mohou spolupůsobit při prevenci ztráty kostní hmoty a to především u žen v období po přechodu

V KUCHYNI MAJÍ VELKÉ UPLATNĚNÍ V POKRMECH
Ať už do sladkých pokrmů, jako jsou perníky a koláče, tak vám sušené švestky skvěle poslouží i ke slaným pokrmům. Například kachně je nejlépe na švestkách

Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |