Nastavení
Je to lepší než nutela. Spojením jablečného základu, který vaříme na povidla, doplněním cukru a kakaa vznikla úžasně dobrá jablkoláda. Chuť kakaa je výrazná, ale poctivý jablečný základ ji dobře doplňuje. Cukru je zde mnohem méně, než u klasické nutely, protože samotná jablka jsou sladká. No prostě je to pecka. U nás na ní nejvíce ujíždí moje dcera. Dá se použít na palačinky, lívance, bramborové placky nebo na chleba s máslem. Já ji mám ráda s naším kakaovým müsli a bílým jogurtem.
Složení: Jablka ČR, cukr, kakao (obsah kakaového másla 20%, kakaový prášek, regulátor kyselosti, uhličitany draselné, vanilkový cukr (cukr, vanilkové aroma))Výrobce: Domácí dobroty s.r.o., Ostašov 50, 67552Trvanlivost: 12 měsíců
Popis produktu není dostupný