Makadamové ořechy patří k těm, které mají více olejů a jsou pro svou chuť lahůdkou. Mají podobu bílých kuliček, které když zkousnete, rozplynou se Vám na jazyku. Složení:...
Kešu ořechy jsou oblíbené pro svou chuť. Jsou dobře stravitelné a v dnešní veganské a bezlepkové kuchyni mají své místo. Proto jsme je i my zařadili mezi naše produkty. Složení:...
Pekanové ořechy v poslední době získávají na oblibě. Jsou chuťově podobné vlašským ořechům, jen jsou křehčí a mají pravidelnější tvar. Hodí se na pečení i dozdobování. Opražené...
Vlašské ořechy jsou typické pro naši oblast. Máme je rádi na mlsání, do cukroví a buchet. Jsou dobré, když se spojí se sušenou švestkou a polijí se čokoládou. Jsou zdravé a...
Mák má výraznou chuť a vůni. Je plodinou oblíbenou v české kuchyni. V kombinaci se švestkovými povidly tvoří neodmyslitelnou dvojici v naší gastronomii. Používá se na makové...
Mandle blanšírované na plátky jsou často používané při pečení mazanců, dortů, řezů anebo se přidávají do müsli, granoly, na kaše. Jsou vhodné i na dozdobení pokrmů. Složení:...