Originálně zabalená švestková povidla. Vařila jsem je 2 dny na mírném ohni a výsledek můžete sami ochutnat.
Složení: Švestky ČR, na 100g povidel bylo použito 20g cukru
Obsah...
Do tašky jsme si pro Vás připravili 5 příchutí našich skvělých povidel. Povidla jsou naší chloubou. Umíme je uvařit pomale a bez čehokoliv, aby byla chutná a kvalitní. Vybíráme...
Že se nedají uvařit povidla z třešní? Ale dají. My jsme je již jednou vařili a v letošním roce vzhledem k dobré úrodě třešní, jsme je navařili znovu. Pravda je s nimi dost...
Pravá švestková povidla vyrábíme tradičním způsobem, pouze ze švestek z české sklizně s přídavkem cukru. Švestky vaříme i s peckami v kotli pomalu dva dny. Následně se hmota...
Hrušková povidla jsou uvařená z přezrálých hrušek. Hrušky se vaří, až se úplně odpaří voda. Nepřidáváme do nich žádný cukr ani konzervanty. Jsou tak vhodná i pro diabetiky a...
Jablečná povidla jsou další variantou našich povidel. Jsou uvařena pouze z jablek a nejsou doslazena. Lze je použít do buchet, koláčů, na frgále nebo jen na lívance. Spolu s...
Rynglová povidla? Proč ne? Ryngle jsme letos nejen sušili a zpracovávali na džem, ale vyrobili jsme z nich i povidla. Vaří se stejně jako ze švestek pomale dva dny v měděném...
Je to lepší než nutela. Spojením švestkového základu, který vaříme na povidla, doplněním cukru a kakaa vznikla úžasně dobrá švestkoláda. Chuť kakaa je výrazná, ale poctivý...
Je to lepší než nutela. Spojením jablečného základu, který vaříme na povidla, doplněním cukru a kakaa vznikla úžasně dobrá jablkoláda. Chuť kakaa je výrazná, ale poctivý...