Švestkovojablečná svačinka je další v naší řadě ovocných svačinek bez přidaného cukru. Jde o rozvar švestek s jablky, který se usuší do tvaru hadů. Chutná po švestkách trošku...
Švestky mají vyšší obsah minerálních látek než jablka. Obsahují hodně draslíku, fosforu, dále vápník, hořčík a železo, vitamíny skupiny B a vitamín C. Látky obsažené ve...
Višně obsahují menší množství cukrů, více organických kyselin (jablečnou, citrónovou, jantarovou, salycilovou). Mají více fenolových sloučenin, posilují kapiláry, mají...
Balení obsahuje usušené višně. Sušené višně jsou blanšírované cukernou vodou, protože jinak by byly moc kyselé. Obsah cukru je nízký, nejsou přeslazené. Pro mě byly sušené višně...
Zázvorky jsou spojením jablka a zázvoru. Zázvor je výrazný a má protizánětlivé účinky. Ve spojení s jablkem Vás příjemně lehce zapálí na konci každého sousta.
Složení: Jablka...
Základ pro ovocné müsli s ananasovou příchutí je naše dlouholetá stálice. Jedná se o ovesné vločky, dýňové a slunečnicové semínko. Ovocnou část tvoří lyofilizovaný ananas a...
Ananasový džem jsme vyrobili z kostiček přezrálého ananasu. Je lehce sladký a kousky ananasu v něm občas zkousnete, což je příjemné. Hodí se do dezertů.
Složení (na 100g...
Do naší rodiny jablečných marokánek přibyly borůvkové. Je zde namícháno jablečné pyré a borůvky. Nic víc, žádný cukr ani dochucovadla. Jablko má dostatek vlákniny a pektinu,...