Troufnu si říct, že povidla máme opravdu perfektní. Jsou vařená pomalu na mírném ohni v kotli dva dny. Povidla se dají uvařit prakticky z každého ovoce. Letos jsme uvařili i...
Jablečné marokánky s lískovým ořechem nebo mandlemi jsou slavnostní pochoutkou, která spojuje jemnou sladkost jablečného pyré s lahodnou chutí ořechů. Jsou přirozeně sladké,...
Až 80% obsahu pesta tvoří dýňová semínka a za studena lisovaný dýňový olej. Intenzivní chuť po pražených semínkách činí z pesta skvělý doplněk k těstovinám. Baleno do skla....
Ráda bych Vám nabídla kvalitní dýňové semínko, které se pěstuje v Dyjákovičkách na okrese Znojmo. Toto dýňové semínko sama používám do našich müsli. Je vysoce kvalitní a chutné....
Dýňový olej má typickou výrazně zelenou barvu. Jeho kolébkou je Rakouská spolková země Štýrsko, kde rodinné lisovny používají tradiční postupy výroby vedoucí k nezaměnitelné...
Originálně zabalená švestková povidla. Vařila jsem je 2 dny na mírném ohni a výsledek můžete sami ochutnat.
Složení: Švestky ČR, na 100g povidel bylo použito 20g cukru
Obsah...