Originálně zabalená švestková povidla. Vařila jsem je 2 dny na mírném ohni a výsledek můžete sami ochutnat.
Složení: Švestky ČR, na 100g povidel bylo použito 20g cukru
Obsah...
Hrušková povidla jsou uvařená z přezrálých hrušek. Hrušky se vaří, až se úplně odpaří voda. Nepřidáváme do nich žádný cukr ani konzervanty. Jsou tak vhodná i pro diabetiky a...
Při ochutnávání vás nejdříve pohladí mírně nakyslá a nasládlá chuť višní. Po chvilce ale ustoupí a přenechá prostor ostrosti chilli papriček, která vás decentně rozpálí. ...
Jablečná povidla jsou další variantou našich povidel. Jsou uvařena pouze z jablek a nejsou doslazena. Lze je použít do buchet, koláčů, na frgále nebo jen na lívance. Spolu s...
Jablečné marokánky jsou přirozeně sladké a po usušení krásně měkké a vláčné. Neobsahují žádný přidaný cukr ani dochucovadla. Jsou ideální pro děti i dospělé jako chutná a zdravá...