Švestková povidla
Kód: 3_41_6684 3_41_6845 3_41_6650 Zvolte variantu


Detailní popis produktu
Pravá švestková povidla vyrábíme tradičním způsobem, pouze ze švestek z české sklizně s přídavkem cukru. Švestky vaříme i s peckami v kotli pomalu dva dny. Následně se hmota přepasíruje, aby se odstranily pecky. Švestková povidla mají jedinečnou chuť, jsou lesklá a dobře se roztírají. Doporučujeme je jako náplň do koláčů, buchet nebo knedlíků. Je to skvělá kombinace s mákem na náplň do buchet.

NAPOMÁHAJÍ PŘI ZÁCPĚ
Obsahují sorbitol. Pravidelná konzumace švestek může pomoci ke správné činnosti střev bez zácpy.

NAPOMÁHAJÍ PŘEDCHÁZET ŘÍDNUTÍ KOSTÍ
Švestky, které jsou přírodními antioxidanty, mohou spolupůsobit při prevenci ztráty kostní hmoty a to především u žen v období po přechodu

V KUCHYNI MAJÍ VELKÉ UPLATNĚNÍ V POKRMECH
Ať už do sladkých pokrmů, jako jsou perníky a koláče, tak vám sušené švestky skvěle poslouží i ke slaným pokrmům. Například kachně je nejlépe na švestkách

Doplňkové parametry
Kategorie: | Džemy a Povidla a Med |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |