Ananasový džem jsme vyrobili z kostiček přezrálého ananasu. Je lehce sladký a kousky ananasu v něm občas zkousnete, což je příjemné. Hodí se do dezertů.
Složení (na 100g...
Základem pro müsli je nasucho opražená vločka spolu s dýňovým a slunečnicovým semínkem. Müsli je doslazeno sušenými jablky a mrazem sušenou malinou a černým rybízem.
Složení:...
Do naší rodiny jablečných marokánek přibyly borůvkové. Je zde namícháno jablečné pyré a borůvky. Nic víc, žádný cukr ani dochucovadla. Jablko má dostatek vlákniny a pektinu,...
Broskvový džem je vyroben jen z broskví. Přidáváme pouze pektin a cukr. 100 g džemu obsahuje 80 g ovoce, 16 g cukru a 4 g pektinu. Džem má pikantní chuť a je výborný na pečivo a...
Extra džem z černého rybízu je jedinečný nejen pro svoji chuť, ale i konzistenci. Do hotového džemu přidáváme kuličky celého rybízu, které se již nerozvaří. Džem je vyroben z...
Extra džem z červeného rybízu na slepovaná kolečka je naší letošní novinkou. Je přepasírovaný do hladkého džemu bez kuliček a zrníček. Hodí se tak k použití na cukroví. Sama...